31. DÖNEM POMEM ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE

​31. DÖNEM POMEM ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE

KAYIT DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN EVRAKLAR VE SIRALAMASI

(ADAYLAR BERABERİNDE GETİRECEKLERDİR)

1-Mezun olduğu üniversiteye ait diplomanın aslı ve fotokopisi (2 Adet) (diplomasını kaybedenler için ıslak imzalı öğrenim durum belgesi) Diplomaların E- Devlet çıktısı kabul edilmeyecektir

2- Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptıkları üniversite/enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisansa devam ettiklerini gösterir öğrenci belgelerini getireceklerdir.(2 Adet)

3- Nüfus Cüzdanının 2 Adet Fotokopisi ( Onay için Asılları yanında bulunmalıdır.)

4-Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (1 Adet)

5- İsim veya yaş düzeltmesi yaptıran adaylardan ilgili mahkeme kararı.

6- Yerleşim Yeri Adres Belgesi (1 Adet)

7- 6 Adet vesikalık Fotoğraf (Fotoğrafta Sakal ve Bıyık Olmayacak. Biometrik fotoğraf olmayacak (son 6 ay içerisinde çekilmiş olacak)

8- Evli ise Evlilik Cüzdanının Aslı ve İlk 3 Sayfasının Fotokopisi 2 Adet ( Onay için Aslı yanında bulunmalıdır.)

9-Adli sicil kaydı

10-Geçici kayıt tarihi itibarıyla herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partilerin yan kuruluşlarına üye olmadığına dair yazılı beyan,

12-Lisede hazırlık okuyanların diplomasının aslı ve fotokopisi, diploması elinde olmayanların ise lisede hazırlık okuduklarına dair mezun oldukları okul idaresinden alacakları ıslak imzalı ve mühürlü belge (1 Adet)

13-Kan Grubu Belgesi 1 Adet

14- Sigortalı olarak çalışan adayların eğitim-öğretim başlangıç tarihinden önce çalıştıkları işyerinden SGK çıkışlarını yaptırmaları gerekmektedir.

15- Askerlik sırasında yada sivil hayatta geçirilen herhangi bir ameliyata ilişkin (Epikriz raporu vb.) veya hava değişim raporları ve askerlikten muaf veya askerliğe elverişli olamayanların durum gösterir belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

ADAYLARIN GELİRKEN YANLARINDA BULUNDURACAĞI MALZEMELER

1-Adaylar, koyu renk (lacivert, siyah, koyu mavi,) kumaş pantolon, gömlek, kravat, siyah ayakkabı (kundura), yeteri kadar siyah çorap ile geleceklerdir. Okul dışına çıkışlar sivil kıyafet ile yapıldığından yanınızda yeterince sivil kıyafet bulundurmanız gerekmektedir.

2-Adaylar bir takım koyu renkli eşofman ve spor ayakkabısı getireceklerdir.

3-Adaylar, pijama, havlu, banyo havlusu, tıraş malzemeleri, şampuan, terlik vb. getirecektir.

ADAYLARIN GELİRKEN YANLARINDA GETİREMEYECEĞİ MALZEMELER

1- Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan akıllı ve kameralı cep telefonu (akıllı olmazsa bile internet erişimi sağlayan telefonlar, Belirtilen özelliklerin dışında cep telefonu getirilebilir.), akıllı saat, dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera, harici hard disk, vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır.

2- Adayların, her türlü oyun aleti ve malzemesini Müdürlüğümüze getirmesi yasaktır.

3- Aday ve yakınları tarafından getirilen veya gönderilen her türlü yiyecek ve içecek maddelerinin getirilmesi yasaktır.

4- Her türlü kesici ve delici aletlerin getirilmesi yasaktır.

5- Doktor Raporu veya reçetesi bulunmayan her türlü bitkisel ve tıbbi ilaçlar, takviye gıda ürünlerinin getirilmesi yasaktır.

GEÇİCİ KAYIT İŞLEMLERİ 02 EYLÜL 2024 PAZARTESİ GÜNÜ (08.00-17.00) SAATLERİ ARASINDA YAPILACAĞINDAN DOLAYI, GEÇİCİ KAYIT İÇİN OKULUMUZA GELECEK OLAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ 02 EYLÜL 2024 PAZARTESİ GÜNÜ (08.00-17.00)​ SAATLERİ ARASINDA HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA GEÇİCİ KAYDI YAPILAN ADAYLARIN MÜDÜRLÜĞÜMÜZDEN ÇIKIŞLARI MÜMKÜN OLMAYACAKTIR.

AYRICA POMEM MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GEÇİCİ KAYIT İÇİN 31 AĞUSTOS VE 01 EYLÜL 2024 TARİHİNDE GELEN ADAYLAR MAĞDUR EDİLMEYEREK POMEM MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE KONAKLAMALARI SAĞLANACAKTIR.

NOT: İnternet üzerinden yapılan duyuru tebliğ niteliğindedir, ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Haber Paylaş