29. DÖNEM POMEM ADAYLARININ DİKKATİNE

29. DÖNEM POMEM ÖĞRENCİ ADAYLARININ DİKKATİNE

KAYIT DOSYASINDA BULUNMASI GEREKEN EVRAKLAR VE SIRALAMASI

(ADAYLAR BERABERİNDE GETİRECEKLERDİR)

1-Mezun olduğu üniversiteye ait diplomanın aslı ve fotokopisi (2 Adet) (diplomasını kaybedenler için ıslak imzalı öğrenim durum belgesi)

2- Yüksek lisans eğitimine devam etmesi nedeniyle diploması yanında bulunmayan adaylar, diplomalarının aslı yerine yüksek lisans yaptıkları üniversite/enstitü/yüksekokul tarafından onaylanan diploma örneği ile birlikte yüksek lisansa devam ettiklerini gösterir öğrenci belgelerini getireceklerdir.(2 Adet)

3- Nüfus Cüzdanının 2 Adet Fotokopisi ( Onay için Aslı yanında bulunmalıdır.)

4- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (1 Adet) (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

5- Yaş düzeltmesi yaptıran adaylardan yaş düzeltmesi ile ilgili mahkeme kararı.

6- Yerleşim Yeri Adres Belgesi (1 Adet) (E-Devlet üzerinden alınabilir.)

7- Adayların son altı ay içerisinde çekilmiş 10 Adet vesikalık Fotoğraf (Fotoğrafta Sakal ve Bıyık Olmayacak. Biometrik fotoğraf olmayacak) (fotoğrafların arkasına tükenmez kalemle T.C Kimlik Numarası ile adı ve soyadı yazılacaktır.)

8- Evli ise Evlilik Cüzdanının Aslı ve İlk 3 Sayfasının Fotokopisi (2 Adet)

9- Askerlik hizmetini yapmış olanlar, TERHİS BELGESİ’ni, 1111 sayılı askerlik kanununun 10. maddesine göre askerlik hizmetini yapmış sayılanlar ve yapmayanlar ise (Tecil tarihi Mart 2023 ve öncesi olanlar için güncel tarihli olacak şekilde) ( Uzun (yedek Subay) E-Devlet çıktısı kabul edilmeyecektir) ASKERLİK DURUM BELGESİNİN (TECİL, HİZMET DURUM BELGESİ, MUAF BELGESİ) asıllarını ve ikişer (2) adet fotokopilerini getireceklerdir. Askerlik sırasında ya da sivil hayatta geçirilen ameliyata ilişkin raporların, askerliğe elverişli olmadığına dair; aldıysa hava değişimine dair tüm raporların getirilmesi gerekmektedir.

10-Lisede hazırlık okuyanların diplomasının aslı ve fotokopisi, diploması elinde

olmayanların ise lisede hazırlık okuduklarına dair mezun oldukları okul idaresinden alacakları ıslak imzalı ve mühürlü belge (1 Adet)

11-Kan Grubu Belgesi 1 Adet

12-Hakkında sonuçlanmış veya devam eden davası bulunanların mahkeme evraklarının onaylı sureti, kesinleşmiş ise kesinleşme şerhinin onaylı sureti

13- Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Çıktısı Kabul Edilir)

14- Geçici Kayıt Tarihi İtibariyle herhangi bir siyasi partiye veya siyasi partiler yan kuruluşlarına üye olmadığına dair E-Devlet çıktısı ve yazılı beyan getirmeleri gerekmektedir.

15- Sigortalı olarak çalışan adayların eğitim-öğretim başlangıç tarihinden önce çalıştıkları işyeri/kurumdan SGK çıkışlarını yaptırmaları gerekmektedir.

NOT:

• Her Öğrenci Adayı Sağlık Kurulu Raporu için son 1 yıllık ilaç geçmişini temin ederek mutlak surette yanlarında getireceklerdir.(Eczanelerden, Aile Hekimlerinden Temin Edilebilir)

· Daha önce Ameliyat geçirenler ile düzenli olarak tedavi gerektiren bir hastalık nedeniyle sürekli ilaç kullananlar (özellikle Psikiyatri, Kalp, Epilepsi, Troid, Diyabet vb.) geçirdikleri Ameliyat ve kullandıkları ilaçlara ilişkin, ilgili Hastane veya Doktordan Rapor yada Epikriz Raporu temin ederek getireceklerdir.

• 20 Mart 2023 tarihinde Müdürlüğümüze giriş yapan öğrenci adayların noterde yapılacak olan yüklenme senedini getirmeyecektir. Yüklenme senedi ile ilgili olarak adaylara Müdürlüğümüzde bilgilendirme yapılacaktır.

ADAYLARIN GELİRKEN YANLARINDA BULUNDURACAĞI MALZEMELER

1-Adaylar, koyu renk (lacivert, siyah, koyu mavi,) kumaş pantolon, gömlek, kravat, siyah ayakkabı (kundura), yeteri kadar siyah çorap ile geleceklerdir. Müdürlüğümüz dışına çıkışlar sivil kıyafet ile yapıldığından yanınızda yeterince sivil kıyafet bulundurmanız gerekmektedir.

2- Adaylar yeteri kadar koyu renkli eşofman ve spor ayakkabısı getireceklerdir.

3-Adaylar, pijama, havlu, banyo havlusu, tıraş malzemeleri, şampuan, terlik vb. getirecektir.

ADAYLARIN GELİRKEN YANLARINDA GETİREMEYECEĞİ MALZEMELER

1. Adayların ses, görüntü ve depolama özelliği olan her türlü cep telefonu (Belirtilen özelliklerin dışında cep telefonu getirilebilir.), dizüstü veya tablet bilgisayarı, fotoğraf makinesi, kamera vb. elektronik cihazları okula getirmeleri yasaktır.

2. Adayların, her türlü oyun aleti ve malzemesini Müdürlüğümüze getirmesi yasaktır.

3. Aday ve yakınları tarafından getirilen yada gönderilen her türlü yiyecek ve içecek maddelerinin getirilmesi yasaktır.

4. Her türlü kesici ve delici aletlerin getirilmesi yasaktır.

5-Doktor raporu ve reçetesi bulunmayan ilaçlar ve her türlü tıbbi malzeme ve bitkisel ilaçların getirilmesi yasaktır.

6-Müdürlüğümüzde kütüphane mevcut olduğundan kitap, dergi vb. getirmeleri yasaktır.

GEÇİCİ KAYIT İŞLEMLERİ 20 MART 2023 PAZARTESİ GÜNÜ (08.00-17.00) SAATLERİ ARASINDA YAPILACAĞINDAN DOLAYI, GEÇİCİ KAYIT İÇİN OKULUMUZA GELECEK OLAN ÖĞRENCİ ADAYLARININ 20 MART 2023 PAZARTESİ GÜNÜ (08.00-17.00)​ SAATLERİ ARASINDA HAZIR BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR. ZAMANINDA GELMEYEN ADAYLAR HAKLARINI KAYBEDECEKTİR.

POMEM MÜDÜRLÜKLERİNE GEÇİCİ KAYIT İÇİN 18-19 MART 2023 TARİHLERİNDE GELEN ADAYLAR MAĞDUR EDİLMEYEREK POMEM MÜDÜRLÜĞÜNDE KALMALARI SAĞLANACAKTIR.(ÖĞRENCİ ADAYLARININ KAYITLARI SADECE 20.03.2023 PAZARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR.(GEÇİCİ KAYDI YAPILAN ADAYLAR MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE YATILI OLARAK KALACAKLARDIR.)

Haber Paylaş