Lise Öğrencilerinin Ziyareti
  28 Aralık 2021

28 Aralık 2021 Salı günü Gaziantep Mahmudiye Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi idaresinin talebi üzerine bilgilendirme amacıyla son sınıf öğrencileri Müdürlüğümüze gelmişlerdir. Lise Müdürü Mehmet Diyadin DAĞHAN, Müdür Yardımcısı Tuğba ARIK ve 25 öğrenci Müdürlüğümüzü ziyaret etmişlerdir.

Söz konusu ziyarette; Polislik mesleği ile ilgili olarak görsel materyallar kullanılarak sunum yapılmış gençlerin meslek adına merak ettikleri konular soru cevap şeklinde giderilmiş, PMYO VE POMEM alımları hakkında genel bilgiler verilmiştir. Müdürlüğümüzde devam etmekte olan 6. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçilerine yönelik Tekamül Eğitimi hakkında kısa bilgiler verilmiş olup gelecek nesillere yön verme, bilinçli bireyler oluşturma adına verimli bir ziyaret olmuştur.

Haber Paylaş